Představí Apple nový iPad těsně před vydáním Windows 8?

tl
12. 10. 2012 18:36
Apple 23. října představí iPad Mini. Už ho objednal 10 milionů kusů
Foto: Aktuálně.cz

Existence tajemné menší verze iPadu sice nebyla Applem zatím stále potvrzena, už se najde ale málokdo, kdo by v ní nevěřil. Kromě několika uniklých fotek jí dokazuje také informace, kterou před několika dny přinesli asijští dodavatelé součástek pro Apple. Ti tvrdí, že americká firma nešetří a do konce roku objednala rovnou deset milionů malých iPadů.

Jediné co tedy zatím chybí je datum, kdy Apple svůj iPad Mini, jak je sedmipalcovému tabletu přezdíváno, představí. Původně se mluvilo o datu 17. října, nyní to ale vypadá, že se nového iPadu dočkáme spíše o týden později.

Překazí Apple Microsoftu start Windows 8?

23. října by mělo i větší logiku, jelikož o tři dny později bude na trh vypuštěn systém Windows 8 a s ním i několik tabletů, mezi nimiž nalezneme například i Surface od Microsoftu. Jelikož je kolem odhalování nových produktů od Applu vždy velkých povyk, Microsoftu by to start nového systému nepochybně pokazilo.

Jelikož Apple ale stále mlčí, je také možné, že nakonec budeme všichni překvapeni a Apple si představení nového iPadu nechá až na později.

 

Právě se děje

Další zprávy