Restauratér nemohl najít lidi, zavedl nový model: Sněz, co můžeš, máš na to 60 minut

Iva Špačková Iva Špačková
Aktualizováno 31. 12. 2018 18:30
Petr Neumann je vyučený kuchař. Po škole získával tři roky praxi a před jedenácti lety začal sám podnikat. V Liberci provozoval několik let klasickou restauraci, letos však byl donucen její fungování změnit. Zavedl neomezenou konzumaci po dobu jedné hodiny. Podívejte se, jak mu jeho podnikatelský experiment dopadl.
Foto: Iva Špačková

Zuzana

Petrova manželka Zuzana svému manželovi v podnikání pomáhá. Ačkoliv sama má vystudovanou střední strojírenskou školu a s pohostinstvím nic společného neměla, když začal manžel podnikat, začala péct.

"Denně peču šest až sedm plechů. Lidem chutnají nejvíce čokoládové kostky s višněmi a tvarohové zákusky - ty tak peču vždy a k tomu vždy přidám něco navíc, třeba kynuté koláčky, skořicovníky či něco nového, co mě napadne," říká.

Sama přitom sladké ani maso nejí. "Chutná mi zelenina anebo si dám přílohu se šťávou," popisuje, co si z bohaté nabídky sama nejraději vybírá.

 

Právě se děje

Další zprávy