Foto: Známe nejlepší realitní projekty roku. Uspěly nové bytové domy i záchrana chátrajících míst

Foto: Známe nejlepší realitní projekty roku. Uspěly nové bytové domy i záchrana chátrajících míst
Cenu veřejnosti získaly Byty Na Vackově v Praze 3 od firmy Metrostav Development. Lidé mohli vybírat nejlepší projekt bez ohledu na kategorii na webu bestofrealty.cz.
Na druhém místě v této kategorii skončil projekt Obecní dvůr v Praze 1 společností Around Inside a Ungelt Group. Porota ocenila náročnou rekonstrukci historických budov doplněnou moderní a originální novostavbou. Projekt pozdvihl dosud poměrně zanedbanou část Starého Města.
Třetí místo v kategorii rezidenčních projektů do 25 bytů: Rezidence WhiteGray v Praze 4 (Podolí) od developerské společnosti V Invest CZ.
Domy Emča a Elča z projektu U Cukrovaru v Praze-Modřanech od Skanska Reality zvítězily v kategorii rezidenčních projektů nad 25 bytů. V rozsáhlé lokalitě brownfieldu bývalého modřanského cukrovaru přirozeně propojily původní zástavbu rodinných domů s nově vzniklými bytovými projekty, uvedla porota.
Foto: Best of Realty
Ekonomika Martina Marečková, Ekonomika
17. 11. 2016 18:25
Osmnáctý ročník soutěže Nejlepší z realit - Best of Realty zná vítěze. Nejlepší projekty vybrala devítičlenná odborná porota − vedle realitních poradců a zástupců profesních sdružení jsou mezi nimi i bankéři. Posuzuje projekty podle lokality, urbanistického a architektonického řešení, kvality realizace a zejména úspěšnosti na realitním trhu.
 

Právě se děje

Další zprávy