Myši, plísně nebo špína. Nový přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika, SZPI - PotravinyNaPranýři.cz
13. 3. 2018 6:41
Téměř 40 podniků už letos uzavřela Státní zemědělská a potravinářská inspekce kvůli hygienickým nedostatkům. Projděte si jejich přehled.
Foto: SZPI

Restaurace U Burého - Hrádek 19

Provozovatel: Ota Kantor

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt myšího trusu
  • Výskyt plísní na provozovně
  • Výskyt plísní na stěnách
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Výrazné znečištění všech prostor
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor
  • Nevhodně skladované potraviny


Datum uzavření: 16. ledna 2018
Datum znovuotevření: 18. ledna 2018

 

Právě se děje

Další zprávy