Victoria´s Secret otevřela svůj první obchod v Česku

ČTK ČTK
13. 3. 2013 16:27
Jako první lokalitu pro svou prodejnu americká módní značka zvolila pražské letiště
ilustrační foto.
ilustrační foto. | Foto: Reuters

Praha - Americká módní značka Victoria´s Secret otevřela na pražském Letišti Václava Havla svůj první obchod v Česku. Nabídne zejména široký výběr nejprodávanějších kosmetických výrobků, část sortimentu tvoří spodní prádlo. ČTK o tom dnes informovala společnost Aelia, která prodejnu provozuje.

Na pražském letišti už působí řada módních značek s podobným sortimentem, například Longchamp, Boss, Weekend MaxMara nebo Tommy Hilfiger.

Nabídka prodejny zahrnuje například značkové kosmetické kufříky, luxusní peněženky, obaly na pasy, kabelky, aktovky a tašky, uvedla firma v tiskové zprávě. Své další plány v Česku firma nesdělila.

Značka Victoria's Secret vznikla v roce 1977 a je jednou z nejznámějších značek spodního prádla. V posledních letech se soustřeďuje i na parfémy, módní doplňky, plavky i oblečení.

Společnost Aelia provozuje duty free obchody na letištích v Praze, Karlových Varech a Ostravě. Ve Francii, Velké Británii, Španělsku, Itálii, Polsku a ČR zaměstnává 2000 lidí a její roční obrat činí 800 milionů eur.

 

Právě se děje

Další zprávy