Naděje českého světa designu prodávají přes internet

Naděje českého světa designu prodávají přes internet
O tom, že budete mít skutečně sběratelský kousek mluví i fakt, že jeho práce je zastoupena ve sbírkách Moravské galerie v Brně, v Uměleckoprůmyslovém muzeu v Praze nebo v Národním technickém muzeu a mnoha dalších sbírkách.
"BigBrands je pro mne výzva, možnost oslovit svou prací i cílovou skupinu, která se spíše než o architekturu a design zajímá více o módu. Z tohoto hlediska jsem také vybral nabízené doplňky J. A mé vázy jsem vybral také právě proto, že začíná léto, a tak se budou hodit více než kdy jindy. Kytek je kolem nás všude plno a váza SEVEN přímo vybízí k tomu, abyste do každé z jejích sedmi zkumavek natrhali na louce sedm různých květin!"
Navrhováním a ruční výrobou šperků se Marie Silondi zabývá již více než devět let a její šperky nosí ženy na všech kontinentech.
Zaměřuje se převážně na zpracovaní tradičních českých bižuterních materiálů, které zpracovává moderním originálním způsobem. Vedle své volné tvorby kolekcí, navrhuje Marie šperky pro různé příležitosti na zakázku a spolupracuje s předními českými návrháři . Zobrazit 20 fotografií
Foto: BigBigBrands
Lucie Kalivodová
10. 5. 2011 16:10

Praha - Ojedinělá akce zaměřená na podporu českých designerů probíhá v týdnu od 9. - 14. 5. 2011 pod patronací privátního nákupního klubu BigBrands.

V průběhu toho týdne má deset českých designérů a návrhářů možnost představit své výrobky ve výhodných nákupních akcích více než 350 tisícům členů klubu BigBrands.

"Čeští designéři navrhují velmi kvalitní věci," říká jeden ze zakladatelů klubu Vassili le Moigne. "Bohužel často trpí nedostatkem možností představit je široké veřejnosti. Proto jsme se rozhodli jim takovou možnost poskytnout," dodává.

Nakupovat v exkluzivní akci "První BigBrands týden českých designerů" můžete zde.

 

Právě se děje

Další zprávy