Online: Nápady, které byste si vzali na pustý ostrov

Aktuálně.cz Petr Kučera Aktuálně.cz, Petr Kučera
26. 7. 2012 15:06
Sledujte přímý přenos z unikátní konference Inspirace a Inovace 2012
Z pozvánky na konferenci Inspirace & Inovace 2012
Z pozvánky na konferenci Inspirace & Inovace 2012 | Foto: Ekonomika

Praha - Uprostřed prázdnin je pražské kino Atlas nabito zajímavými jmény, která byste vedle sebe pravděpodobně nečekali.

Hlavní slovo na dnešní celodenní konferenci Inspirace a Inovace 2012 budou mít například mladý majitel vlaků Leo Express, kněz z Lanškrouna, reprezentant světoznámé kávy Dallmayr, vydavatel Fraus, zástupkyně Silicon Valley nebo majitel společnosti Popron.

Online deník Aktuálně.cz vám jako mediální partner nabízí celodenní přímý přenos. Akce začala v devět hodin vystoupením investora a vizionáře Pavla Doležala, po něm figurují v programu různorodé osobnosti od reprezentantů Národního muzea až po tvůrce 3D tiskáren.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Přečíst si zároveň můžete také anketu, v níž se inspirativní osobnosti podělily o tipy na zajímavé knihy a o své čtenářské návyky.

Cože, manažerská konference během dovolených?

S účastí církevního hodnostáře a kavárníka? O vizích a vizionářích, a ještě k tomu v kině?!

"Je to vlastně takový sociální experiment. Kladli jsme si otázku: kdybyste měli navštívit jen jednu konferenci v roce, co byste na ní chtěli vidět a zažít? A toto je výsledek. Bude těžké všechny sladit dohromady, ale za ten boj to stojí. Jdeme zkrátka proti nudným konferencím, kde vidíte stále stejné tváře," říká Tomáš Jindříšek z pořadatelské agentury Dark Side.

Konference chce podle něj přinášet především pozitivní informace. Většina z hostů běžně nepřednáší nebo na podobném fóru vystoupí vůbec poprvé. Spojujícím prvkem je inspirace pro manažery a podnikatele.

 

Právě se děje

Další zprávy