Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

E.ON snižuje ceny za dodávku zemního plynu

komerční sdělení
27. 1. 2012 14:14
E.ON snižuje ceny za dodávku zemního plynu
Foto: komerční sdělení

Odběratelé, kteří topí plynem, mohou přechodem k E.ON Energie, a.s. v roce 2012 ušetřit až 9 621 Kč. Navzdory trendu zvyšování cen u různých produktů a služeb, který média pro tento rok avizují, přináší společnost E.ON Energie svým stávajícím i potencionálním zákazníkům dobré zprávy.

„Díky dlouhodobě úspornému hospodaření společnosti, ale také efektivní strategii nákupu komodit, nabízíme svým zákazníkům pro rok 2012 výhodnou cenu za dodávku zemního plynu. Například v porovnání s dodavateli skupiny RWE bude naše cena za dodávku v některých pásmech spotřeby nižší až o 25 %," řekl mluvčí energetické skupiny E.ON, Vladimír Vácha. Doplnil, že takto příznivé ceny společnost E.ON Energie, a.s. dosahuje diverzifikací nákupních zdrojů a snížením nákladů na skladování zemního plynu. „Vzhledem k našim rozsáhlým a dlouholetým zkušenostem s energetickým trhem se nám podařilo nakoupit zemní plyn s předstihem za výhodné ceny. V rámci naší nákupní strategie navíc neuzavíráme tak dlouhodobé kontrakty jako konkurenti, a tím pádem jimi nejsme později omezeni," vysvětluje Vladimír Vácha.

Foto: komerční sdělení


 
Domácnost, která využívá zemní plyn k vytápění, má možnost s E.ON Energie, a.s. výrazně snížit své roční náklady. „Konkurenční energetická skupina RWE oznámila pro rok 2012 zvýšení ceny za dodávku zemního plynu o 9 %. Zákazník s roční spotřebou 25 MWh tak může přechodem k E.ON Energie, a.s. ušetřit až 9 621 Kč za rok," zdůraznil Vácha.
Zajistěte si i Vy výhodnou cenu za dodávku zemního plynu. Volejte 844 202 203.
www.eon.cz

 

Právě se děje

Další zprávy