Skupina CPI otevírá retail park v Českém Krumlově

Ingrid Špátová
21. 11. 2011 13:10
CPI Group otevírá v pořadí již jedenáctý retail park. V Českém Krumlově
Foto: Aktuálně.cz

Investiční a developerská skupina CPI otevře na začátku prosince již jedenáctý retail park, tentokrát v Českém Krumlově. Retail park zakoupila skupina CPI v podobě developerského záměru v loňském roce.

Umístění Retail Parku Český Krumlov je nedaleko sídliště Mír v městské části Domoradice. Pronajímatelná plocha téměř dva tisíce sedm set metrů čtverečních bude nabízet sortiment společností DM drogerie, KB Elektro, Deichmann, Takko Fashion a Dráčik.

CPI Group je momentálně vlastníkem mnoha maloobchodních nemovitostí v České republice i na Slovensku, mezi nimi samostatné prodejny typu Penny Market, Billa nebo Albert Hypermarket, respektive Hypernova na Slovensku. Vlastní dále sedmnáct retail parků v české i Slovenské republice, nákupní centra Olympia v Mladé Boleslavi a Teplicích, IGY v Českých Budějovicích či pražskou Galerii Fénix. Celková plocha vlastněných nemovitostí je půl miliónu metrů čtverečních.

„Expanze retailového portfolia bude probíhat i nadále," potvrzuje Pavel Jirásek, Asset manager CPI Group. „Ve výstavbě máme obchodní areál v Berouně a Trutnově, v přípravě jsou projekty v Kroměříži, v Třinci nebo v Pelhřimově."

 

Právě se děje

Další zprávy