Relaxace a masáž ve vířivce vás znovu nabije energií

Andrea Berniová
8. 8. 2012 10:55
Masáž tryskami a relaxace v teplé vodě? To je vířivka. Můžete v ní odpočívat doma i na zahradě
Vychutnejte si sladký odpočinek
Vychutnejte si sladký odpočinek | Foto: Isifa/Thinkstock

Chcete něco víc než klasický bazén? Máte raději odpočinek v teplé vodě, než plavání ve studené? Pak přemýšlejte o koupi vířivky. Masážní bazény a vířivky umožňují pohodlnou relaxaci. Trysky vířivky mohou být regulovatelné, je tedy zcela na vás, jak silnou „masáž" zvolíte.

Při výběru vířivky je důležité zvážit, kolik osob najednou v ní pravděpodobně bude relaxovat. Budete zvát i přátele, nebo si bude odpočinku užívat celá rodina? Podle toho vybírejte velikost. Seženete vířivku pro pět nebo šest lidí, ale i pro tři. Vířivky tak obsahují různý počet míst, přičemž některá jsou určena k sezení (sedátka), na jiná se můžete položit (lehátka).

Vířivka nabízí i polštářky či osvětlení

Barvy a designy se různí. Vířivka může být stříbrná, ale i bílá, černá či modrá. Pokud máte rádi efektní podívanou, vyberte si vířivku, která je vybavena LED osvětlením. V ceně mohou být i pohodlné polštářky pod hlavu.

Pokud vířivku umístíte na zahradu, bude masáž v teplé vodě obzvlášť příjemná v zimě, kdy vás bude obklopovat sníh, ale vy si budete užívat tepla a relaxace. Vířivka může být samozřejmě zabudovaná i v interiéru. Můžete v ní dokonce mít slanou vodu.

Není nad pohodlí a soukromí

Velkou výhodou bývá bezhlučný motor, díky kterému vás při odpočinku nebude vůbec nic rušit. Díky vířivce se můžete i doma cítit jako ve wellness salonu.

Domácí vířivka ale nabízí naprosté soukromí a je mnohem hygieničtějším řešením než ta veřejná. Za tyto výhody ale zaplatíte poměrně dost peněz. Ceny vířivek se liší podle jejich velikosti a funkce, ale ani u těch nejlevnějších příliš nízkou cenu nečekejte.

 

Právě se děje

Další zprávy