Nejpopulárnější auta současnosti nemusí být drahá. Přehled nejlevnějších SUV na trhu

Jan Matoušek Jan Matoušek
22. 3. 2021 6:02
SUV jsou nejoblíbenější kategorií nových aut. A jejich počet neroste jen směrem nahoru k dražším modelům, ale také směrem dolů. Příkladem může být na začátku března představený Hyundai Bayon, jehož cena začíná pod 350 tisíci korunami. V galerii se pak můžete podívat na přehled nejlevnějších nových SUV s cenovkou pod 400 tisíc korun.
Foto: Opel

Opel Mokka - 399 990 Kč

Mezi nejlevnější SUV na českém trhu se řadí i několik horkých novinek. Jednou z nich je Opel Mokka, využívající stejný technický základ jako Corsa nebo Peugeoty 208 a 2008. Nepřekvapí proto, že pod kapotou je přeplňovaná tříválcová dvanáctistovka se 74 kW a šestistupňovou manuální převodovkou. Pohon přední nápravy je samozřejmostí. Jedinou verzí do 400 tisíc korun je ta pojmenovaná jednoduše Mokka za akčních 399 990 korun.

Z výbavy lze vypíchnout nouzové brzdění s detekcí chodců, varování před opuštěním jízdního pruhu, manuální klimatizaci, rádio se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou, digitální budíky, elektrická přední i zadní okna nebo diodová světla vpředu i vzadu.

 

Právě se děje

Další zprávy