Českým pivařům už nestačí tradice. Chtějí víc chutí

Českým pivařům už nestačí tradice. Chtějí víc chutí
Ale vše už zdaleka není tak, jak tomu bývalo v půlce 19. století. Mění se i apetit českých pivařů.
Klasická receptura, která byla předávána z generace na generaci v rodinách plzeňských sládků, došla do bodu, kdy pouhá tradice nestačí.
"Naši klienti hledají rozmanitější nabídku," tvrdí ředitel Prazdroje Doug Brodman a testuje letošní novinku "Gambrinus Originál" - desítku s plnější chutí s vyšším obsahem sladu a chmele.
Nejslavnější český pivovar řídí směrem k měnícím se požadavkům pivního národa a na trhu představuje... Zobrazit 24 fotografií
Foto: Jan Langer
Jan Langer
10. 4. 2012 10:45

Tradiční výrobce českého piva, Plzeňský Prazdroj, inovuje svůj sortiment o oblíbené "lemony" a plnější desítku. Reaguje tak na rostoucí poptávku českých pivařů po rozmanitosti chutí. Podívejte se do útrob slavného pivovaru, jehož receptury jsou vzorem pro 70 procent světové pivní produkce.

 

Právě se děje

Další zprávy