Velká zimní soutěž s Logitechem!

redakce
12. 12. 2007 0:00
Vyhrajte volant, repráky, klávesnice, myši...

Před Vánocemi není soutěží nikdy dost, takže jsme pro vás ve spolupráci s předním výrobcem počítačových periférií, společností Logitech, připravili akci, v níž můžete vyhrát jednu z následujících cen. Jediné, co pro to musíte udělat, je správně zodpovědět několik našich extralehkých otázek. A o co vůbec soutěžíme tentokrát?

Foto: Hratelně.cz

Logitech EasyCall Desktop
Bezdrátová sada klávesnice a myši doplněná náhlavní sadou a jednotkou pro internetové volání. Jednotka obsahuje mikrofon, reproduktor, tlačítka pro hovor.
Koncová cena 3.990,- Kč

Foto: Hratelně.cz

Logitech Z-2300
Velmi výkonné reproduktory k počítači i pro poslech hudby například z CD přehrávače. Dva reproduktory doplněné hlubokotónovým reproduktorem (subwooferem).
Koncová cena 4.890,- Kč

Foto: Hratelně.cz

Logitech MOMO Racing
Luxusní volant s pedály a řadící pákou pro počítačové závody. Zpětná hmatová odezva přenáší do rukou hráče každou nerovnost silnice nebo kolizi. Volant je vyroben ve spolupráci s tuningovým specialistou firmou MOMO.
Koncová cena 4.190,- Kc

Foto: Hratelně.cz

Logitech Wireless DJ Music System
Systém pro bezdrátový rozvod hudby. Zajišťuje kvalitní reprodukci skladeb uložených v počítači na aparatuře umístěné v jiné místnosti. Na dálkovém ovladači s displejem můžete přímo vybírat album či skladbu.
Koncová cena 6.490,- Kč

Foto: Hratelně.cz

Logitech MX Air
Laserová bezdrátová počítačová myš, která funguje nejen na stole, ale i ve vzduchu! Stačí myš zvednout z podložky a pohybem zápěstí pohybovat kurzorem. Tlačítky a pohybem ruky můžete spouštět a ovládat z křesla přehrávání hudby nebo sledování videa či obrázků z počítače.
Koncová cena 4.490,- Kč

Foto: Hratelně.cz

Logitech G9
Profi herní myš s laserovým snímačem o maximálním rozlišení 3200 dpi. Rozlišení můžete v případě potřeby během hry stiskem tlačítka snížit. G9 má vyměnitelné úchyty, díky kterým můžete ovlivnit velikost a povrch myši. Hmotnostní tuning dovoluje upravit i hmotnost myši.
Koncová cena 2.990,- Kč

Foto: Hratelně.cz

Logitech G15
Profi herní klávesnice s podsvícenými klávesami a s LCD displejem, který vás informuje o zásadních informacích v jednotlivých hrách. 6 programovatelných kláves v levé části klávesnice umožňuje pro každou hru zvlášť nastavit makropříkazy, pomocí nichž pak stiskem jediné klávesy provedete velmi rychle celý soubor předem definovaných úkonů. Můžete se tak například během vteřiny kompletně "přezbrojit".
Koncová cena 2.690,- Kč

Soutěž ukončena!


 

Právě se děje

Další zprávy