Samsung přichází s foťákem s dvěma displeji a Wifi

Adam Pešek
5. 1. 2012 4:25
Samsung DV300F uživatelům nabídne dva displeje a připojení WiFi. Displej vpředu bude značným pomocníkem při focení autoportrétů, internetové připojení pak umožní okamžité sdílení obrázku na sociálních sítích
Foto: Aktuálně.cz

Okamžité sdílení pořízených snímků dosud bylo doménou mobilních telefonů, ovšem Samsung chce tuto situaci alespoň trochu změnit. Už zanedlouho na trh uvede fotoaparát s dvěma displeji, který umožní danou fotku okamžitě nahrát na Facebook a další sociální sítě.

Samsung DV300F nebude prvním foťákem s WiFi, tu měly už i dřívější modely SH100 a ST80, nicméně půjde o první takový přístroj z řady DualView. Ta kromě tradičního displeje na zadní straně obsahuje ještě jeden vpředu, jenž značně zjednodušuje pořizování autoportrétů.

Běžné prohlížení internetového obsahu ale možné nebude, k nahrávání snímků na portály jako Facebook, Flickr, Picasa nebo Youtube bude probíhat přes vlastní rozhraní. K dispozici bude i možnost rozesílání obrázků mailem.

Očekává se, že DV300F do prodeje půjde někdy v průběhu března. S největší pravděpodobností jej pak výrobce představí i na elektronickém veletrhu Consumer Electronics Show.

 

Právě se děje

Další zprávy