Sheraton rozšíří řady pražských luxusních hotelů

mp
5. 9. 2007 11:30
Známá značka v Praze dosud chyběla

Praha - Najít v Praze luxusní ubytování bude zase o něco snazší. Do Česka podle Lidových novin přichází americký hotelový řetězec Starwood Hotels & Resorts, který už na podzim příštího roku plánuje otevření hotelu Sheraton - jedné ze svých nejznámějších značek.

Že je pro Starwood Hotels & Resorts česká metropole zajímavým trhem, prokázala společnost už dříve, když se rozhodla postavit zde další ze svých hotelů Le Meridien. Ten by měl první hosty přivítat na začátku roku 2009.

Oba z plánovaných projektů nabídnou návštěvníkům pětihvězdičkové pohodlí a snadný způsob rezervací. Jejich přítomnost v hlavním městě vítá i Asociace hotelů a restaurací.

Luxus u Karlova náměstí 

"Sheraton je jedním z mála řetězců, které v Praze ještě nejsou přítomny," uvedl pro LN šéf asociace Pavel Hlinka.

Vývěsní štít hotelu Sheraton Prague Charles Square se objeví v Žitné ulici a svým názvem bude odkazovat na polohu poblíž největšího pražského náměstí. Stát bude v budově, kde dosud funguje další pětihvězdičkový komplex Golden Gate.

Oba chystané hotely řetězce Starwood Hotels & Resorts chystají budoucím návštěvníkům dohromady víc než tři sta komfortních pokojů. Společnost podle svého evropského PR manažera Marka Ferrariho uvažuje o tom, že do Česka přiveze i další ze svých devíti značek.

 

Právě se děje

Další zprávy