Plány automobilových výrobců. Přehled novinek, které na letošek připravují jednotlivé značky

Plány automobilových výrobců. Přehled novinek, které na letošek připravují jednotlivé značky
Automobilka z Ingolstadtu má velké plány s modely odvozenými ze "čtyřkové" řady. V létě se proto zákazníci dočkají sportovních variant S4 a S4 Avant, dále poloterénního kombi Avant, připravuje se rovněž nová generace A5 Coupe a A5 sportback. V samém závěru roku budou připraveny dvě nová SUV - Q2 a Q5.
Luxusní britská značka uvede na trh již představené SUV Bentayga, v létě se pak očekává modernizované provedení modelu Mulsanne.
Událostí roku bude pro značku příchod nové generace řady 5. To však nastane až v samém závěru. Ještě předtím ale bude v dubnu uveden na trh model M2 a faceliftu se v létě dočká vůz 3 GT. Kromě toho se řada vozů připraví i ve verzi plug-in. Konkrétně Active Tourer, sedan z řady 3 a rovněž limuzína BMW 7.
Francouzská značka začne v létě nabízet novou generaci středně velké dodávky Jumpy v užitkové i osobní verzi a dále připravuje facelift pro MPV C4 Picasso a novou generaci městského hatchbacku C3. Již osamostatněná značka DS připravila na jaro facelift pro model DS3 a své první SUV. To by mělo být na trhu na podzim.
Foto: Aktuálně.cz
Radek Pecák Radek Pecák
6. 1. 2016 8:31
Jednou z nejočekávanějších novinek tuzemského roku bude nepochybně velký sportovně užitkový vůz, který začne vyrábět Škoda Auto. Velkou modelovou ofenzívu pak připravují například značky Fiat, Ford, Mercedes-Benz či Renault. Podstatně se rozmnoží nabídka v segmentu luxusních SUV, lepší výběr také budou mít zájemci o sportovní vozy a rychlé varianty běžných osobních aut.
 

Právě se děje

Další zprávy