Blýská se zchátralým lázním v Náchodě na lepší časy? Koupila je pražská IDA SpaMed

ČTK ČTK
1. 12. 2017 16:13
Novým vlastníkem Běloveských lázní, které ukončily provoz před více než 20 lety, je společnost IDA SpaMed. Ta by mohla přispět k obnově lázeňství v Náchodě, o níž se snaží také městská radnice.
Běloveské lázně
Běloveské lázně | Foto: Miloslav Rejha / Wikimedia Commons

Náchod - Novým vlastníkem společnosti Běloveské lázně, které v Náchodě-Bělovsi patří areál zchátralých lázní, se stala pražská společnost IDA SpaMed. Vyplývá to ze změn zapsaných v obchodním rejstříku.

Náchodská radnice na pondělí 4. prosince svolala tiskovou konferenci, kde bude za účasti nových vlastníků představena budoucnost lázeňství v Náchodě.

Běloveské lázně, jejichž vznik spadá do začátku 19. století, ukončily provoz před více než 20 lety. Radnice se snaží o obnovu lázeňství ve městě, areál lázní chtěla koupit.

Firma IDA SpaMed podle údajů v obchodním rejstříku vznikla letos 10. listopadu a jejím jednatelem je Jan Doubrava. Vlastníkem firmy IDA SpaMed je pražská společnost AMTN invest, v jejíchž orgánech zasedají Petr Svoboda a Jan Štrunc. Doubrava a Svoboda zasedají i v orgánech společnosti Běloveské lázně.

 

Právě se děje

Další zprávy