Zakladatel AAA Auto definitivně končí ve vedení firmy

ČTK ČTK
5. 8. 2013 16:48
Anthony Denny rezignoval na funkci předsedy představenstva
Foto: AAA Auto

Praha - Zakladatel skupiny autobazarů AAA Auto Anthony Denny rezignoval na funkci předsedy představenstva. Denny se už loni vzdal postu generálního ředitele firmy, který po něm převzala Karolína Topolová.

"Top management společnosti se za posledních 15 let naprosto stabilizoval a je nyní schopen samostatně vést společnost velmi dobře i bez mé přímé účasti na operativní či rozhodovací úrovni. To mi poskytuje prostor zaměřit se na diverzifikaci mých aktivit," zdůvodnil své rozhodnutí Denny.

"Právě zahajuji nové podnikatelské aktivity v oblasti automobilového sektoru se zaměřením na přeshraniční obchod, softwarové systémy a média," dodal.

Kromě postu předsedy představenstva AAA Auto se Denny vzdal také funkce v představenstvu nizozemské AAA Auto Group N.V., která českou skupinu autobazarů vlastní.

AAA Auto Denny založil v roce 1992. Skupina loni prodala 51 364 ojetých automobilů, což je meziroční nárůst o 14,6 procenta. Provozuje 30 poboček v ČR, na Slovensku a v Rusku. V příštích třech letech se chce vrátit do Maďarska a Polska a vstoupit na Ukrajinu.

 

Právě se děje

Další zprávy