Zaklínač je pěkný kanec aneb sex s dryádami

Karel Wolf
4. 11. 2007 1:31
Přesvědčte se o tom, jaký je Geralt samec!
Foto: Hratelně.cz

Vše o Zaklínačovi najdete v našem Speciálu!

Zaklínač je hra nesmírně interaktivní, v průběhu rozhovoru lze například využívat řadu akčních ikon, které vám otevírají nejrůznější funkce, nebo můžete přesvědčit ženská NPC, aby s vámi strávily noc. Světem hýbe právě ta druhá funkce, jelikož si na ni, resp. na její nepřítomnost, stěžují v Americe. Stojí tedy virtuální dovádění za to?

K tomu, aby mezi vámi a ženskou NPC postavou mohlo něco proběhnout, je potřeba splnit několik základních podmínek. Tak jako v normálním životě musíte ženu potkat, hovořit s ní a takticky směřovaným rozhovorem ji dostat tam, kam potřebujete. Pár tipů, jak rozhovory vést tak, abyste dospěli tam, kam jste zamýšleli, přikládáme níže, vraťme se teď ovšem k scénické části aktu. Poté, co s ženou promluvíte, následuje krátká in-game sekvence, připomínající prostředí, ve kterém se celá záležitost odehraje, a pak dojde k přehrání krátké, zvukově podbarvené videosekvence na jejímž pozadí probíhá rozmazaná soulož a v popředí vidíme kreslenou tarotovou kartu s nahou aktérkou, ostatně podívejte se na video.

Zaklínač není oproti rozšířené pomluvě vůbec bytostí bezpohlavní, ale naopak je to pěkný kanec. Jeho postelí tak kromě tří pouličních děv projde například čarodějnice Triss Ranuncul, divoká dryáda, tři městské paničky, dvě zachráněné venkovanky, vědma Abigail, dvě sestřičky ve špitále (a to pro jistotu rovnou naráz), jedna nudící se šlechtična, půvabná upírka, nějaká ta elfka, uff, no a aby toho nebylo málo, sílu jeho mužnosti pozná také mlaďounká medička Shanni a drsná válečnice Rayla.

Tipy jak na to:

Abigail
Hned poté, co poprvé zachráníte malého Alvina ze spárů Salamandry, navštivte ji v jeskyni, zde se vám automaticky zpřístupní nabídka nezávazného sexu.

Adda
Addu utáhnete na jídlo, totiž pokud ji pozvete na její oblíbenou pochutinu do hopody v obchodní wizimské čtvrti, máte ji, ehm, však víte kde.

Dryáda
Když de s ní setkáte v bažině kvůli získání informací o ztraceném chlapci, zeptejte se jí, odkud se berou malé dryády, ochotně vám to předvede v praxi.

Shani
Po nevydařené pařbě s Dandelionem ji věnujte červenou růži, bude vám móc vděčná.

Vesna
Poté, co jste dívku zachránili ze spárů člena Salamandry, doprovoďte ji domů a při nejbližším soumraku (ne později) ji navštivte u starého mlýna.

Lehké děvy
A nakonec jsou tu prostitutky, ať už je potkáte ve čtvrti obchodníků, nebo u chrámu, je to vždycky stejné, stačí je buď nějak podarovat, nebo jim jednoduše zaplatit.

 

Právě se děje

Další zprávy