Xbox 360 je transformer a přišel nás zničit!

Lukáš Bašta
10. 7. 2007 18:37
Skandální odhalení a prodloužení záruky na tři roky.

Jedni nás přišli zachránit a druzí zničit. Spousta majitelů konzole Xbox 360 nám pak dá za pravdu, že se Microsoft spolčil s Deceptikony, protože je velmi pravděpodobné, že jejich kus železa už ukázal alespoň některý z rudých prstenů smrti. Na internetu však tohle pekelné spojení potvrzuje i kratičký úryvek z filmu Transformers (kdo se chce nechat překvapit, ať na něj nekouká), který je na Youtube.com, kde se mezi transformujícími automobily objeví i herní konzole s typickým startovním zvukem.


Teď ale vážne. Microsoft si je poruchovosti svých konzolí vědom a proto se k nám dostala tisková zpráva, která ohlašuje prodloužení záruky konzole na tři roky a to včetně České republiky. Bohužel se to týká jen těch majitelů, kterým se zobrazí tři kruhy smrti během tří let od pořízení konzole. Pak Microsoft uhradí její opravu i náklady spojené s dopravou. Férové je, že pokud jste již za opravu Xboxu 360 s tímto problémem zaplatili, Microsoft vás odškodní.

Samozřejmě pokud ještě máte jakýkoliv problém se svojí konzolí, nesmíte podceňovat léčivou moc ručníků! Jak ukazuje série videí na serveru Youtube.com, několik uživatelů uzdravilo svého miláčka díky teplým zábalům. Více najdete zde a zde.

 

Právě se děje

Další zprávy