WSOP 2008 - 8.díl

Vito Dresler
17. 7. 2008 19:44
Další informace pro pokerové fandy.

Dalším z mnoha No-limit Hold’em klání byl Event No. 36 No-Limit Hold'em 1.500 $. Zvítězil v něm Dán Jesper Hougaar, který se prezentoval opravdu velmi agresivní hrou. Inspirací pro takové pojetí hry mu byl prý jeho dánský a o mnoho slavnější kolega Gus Hansen, kterého poprvé viděl hrát před pár lety na World Poker Tour. Za první místo si kromě náramku odnesl 610.304 $.

World Championship Omaha Hi-Low Split-8 or Better byl hrán jako 37. Světovým šampiónem v této variantě Omahy se stal francouzský profesionál David Benyamine, pro kterého to sice byl teprve první zlatý náramek, ale už šesté umístění na pozici zaručující finanční odměnu. Dokonce už dvakrát dokázal vybojovat vítězství na World Poker Tour. Kromě 235 zúčastněných hráčů se David musel vypořádat také např. s Mikem Matusowem, když se potkali u finálového stolu, ten nakonec vypadnul na pátém místě.

Na finálový stůl Eventu No. 38 Pot-Limit Hold'em 2.000 $ se dostal i Lee Watkinson, který se např. na loňském Main Eventu umístil jako osmý a ani tentokrát nedokázal přidat do své sbírky druhý zlatý náramek. Ten jediný, co má, vyhrál v Pot-limit Omaha v roce 2006. Na tomto turnaji dominoval Davidi Kitai a došel si tak pro svůj první náramek, když zůstal jako poslední z 605 hráčů.

39. turnaj No-limit Hold’em 1.500 $ zvládnul nejlépe David Woo původně ze Severní Koreje a kromě náramku si odnesl 631.550 $.

Poslední Event na který se dnes podíváme byl hrán jako 40. v pořadí. Konkrétně se jednalo o 2-7 Triple Draw Lowball – Limit 2.500 $, ve kterém získal už svůj druhý náramek John “Razor“ Phan. Oba náramky se mu podařilo vyhrát na letošních WSOP.

 

Právě se děje

Další zprávy