Virtuální sexbomby: Zaklínač - galerie sexy karet

Alžběta Trojanová a Martin Maxa
5. 2. 2009 0:00
Pozor! Spoilerujeme!

V redakci jsme uvažovali, koho vám v našich Virtuálních sexbombách (více z naší databáze zde) představíme tentokrát, a nakonec padla volba na rozverné slečinky ze hry Zaklínač. Sex karty, které získáváte za úspěšný “zářez“, na jednom místě jistě potěší nejen tzv. horňáky.
Naše galerie obsahuje 26 vydařených kreseb necenzurované verze, proto puritáni (a mladší 18 let), buďte na pozoru, v naší galerii uvidíte odhalená prsa a pozadí.

1. Abigail
Čarodějka zběhlá především v alchymii není zrovna v oblibě mezi vesničany. Ti ji viní ze všeho špatného, co se přihodí.

Foto: Hratelně.cz

2. Celina
Starší dcera starosty Tobiase Hoffmana. Žárlí na svojí mladší sestru, která si má vzít za muže bohatého obchodníka z Koviru. Stačí jí dát jakýkoliv prsten a ona jej shledá za nezčí než sestřin.

3. Modroočko
Bohužel žádný hluboký životní příběh se zde nedozvíme. Zkrátka lehké holky to lehké nemají. Jde za jantar, za 500 orenů, nebo za 300 orenů, pokud ukážete prsten, který si můžete vychlastat jako dárek na party v Novém Narakortu.

4. Deidre
Tahle kráska se nám objeví pouze v módu Cena Neutrality. Je Dítě Překvapení zaklínače Eskela a její životní příběh poměrně přesně kopíruje smutný příběh knižní postavy Renfri z povídky Menší zlo. Deidre se narodila v době zatmění, takže se o ní přezdívá, že je prokleta tzv. Kletbou černého slunce. To ovlivnilo zbytek jejího života, kdy se stala pořádnou násilnicí.

5. Elfka
Žádné bližší detaily se tady nedozvíme. Zkrátka, když jste zaklínač, tak se někdy s někým vyspíte a ani nevíte, jak se dotyčný jmenuje, natož jaký pohnutý osud měl. Důvodem k aktu pak stačí být klidně darované jídlo.

Foto: Hratelně.cz

6. Drbna
Tahle slečna vám podlehne za nějaký ten malý dáreček a trochu snahy při konverzaci.

7. Půlelfka
Tahle nebohá půlelfka je zajatá bandičkou ničemů v jednom z opuštěných domů. A kdo se poddá zaklínačově vášni radostněji než právě zachráněná prsatka?

8. Prostitutka
Je to tak, ale stačí pouze jeden sex za peníze (250 orenů), abyste tuhle kartu získali, neb mají všechny tu samou. Zkrátka jednou se vyspíš s nevěstkou a už je to, jako bys spal se všemi. Kartu můžete také snadno získat, když splníte úkol pro šéfku nevěstince Carmen a svoji odměnu si vyberete v naturáliích.

9. Paní jezera
Tahle vodní potvůrka je uctívána okolními obyvateli, ovšem nikdo nedošel ve svém obdivu tak daleko jako Geralt.

Foto: Hratelně.cz

10. Morenn
Tahle krasavice se dostala předloni dokonce až do Playboye. Ve hře ji jinak potkáte v Druidském hájku v bažinách a chvíli bude trvat, než z ní dostanete tajemství, co tam vlastně dělá.

11. Šlechtična
Tuhle kartu získáte za jednu dvou Vizimských krasavic. Jedna má oranžové šaty a zcela očividně miluje drsný sex. Druhá v bílých šatech, kterou potkáte poblíž radnice, zase použije záminku se šátkem, aby vás jednoduše získala.

12. Sestřičky
Tyhle dvě krasavice se snaží dostat do nemocnice, k čemuž potřebují zaklínačovu pomoc. Nakonec ale dostanou o něco víc, než si původně řekly.

13. Vesničanka
Další z rozverných slečen, které nemají sice jméno, ale i tak dokáží na zaklínače udělat dobrý dojem. A nejenom na něj. Stačí jí dát tulipány...

Foto: Hratelně.cz

14. Vesničanka
Venkov zkrátka dokáže nabídnout něco víc než jen čistý vzduch a hospodářská zvířata. Tady zase stačí uplatit cukrovou panenkou...

15. Princezna Adda
S touhle dívkou jste se mohli setkat už v první zaklínačské povídce s originálním názvem Zaklínač. Adda se narodila jako strigga a dala zaklínačovi pořádně co proto. Překvapivě ve hře ale Adda není ani bělovlasá a ani nijak zaostalá. Za takový zářez se tak Geralt nemusí nijak stydět.

16. Rozalinda Pankiera
Tahle zvědavá neprovdaná krasavice se zajímá, nakolik je pravda, že dotek zaklínače lehtá.

17. Sabrina Glevissig
Sexy čarodějka z Kaedwenu, která radí králi Henseltovi. Byla členkou čarodějné lóže a s oblibou nosí provokativní oblečení.

18. a 19. Shani
Rusovlasá sexy medička, která jako jedna z mála slečen ve hře dostala prostor na dvě karty. Objevila se už v knižní předloze, ale ve hře získala podstatně více prostoru.

Foto: Hratelně.cz

20. Toruviel
S touhle nelítostnou elfkou se Geralt setkal už v povídce Poslední přání, kde se zrovna k němu a Marigoldovi nechovala nijak přátelsky. Ve hře vhodnou konverzací se ovšem můžete dočkat podstatně příjemnějšího jednání.

21. Úřednice
I mezi byrokraty se tu a tam najde nějaká ta nestoudnice, které zemřel manžel a za diamant se ráda spustí.

22. a 23. Triss
Slavná kouzelnice, přezdívaná také jako 14. z Pahorku, je jednou z hlavních postav hry, a také jednou z prvních charakterů, které potkáte. Podobně jako Shani se i Triss dostalo té pocty být dokonce na dvou kartách

Foto: Hratelně.cz

24. Královna noci
Trochu divočejší zážitek si můžete dopřát v nevěstinci Dům Noci, kde ovšem za sex neplatíte tradičně penězi, nýbrž stylově svojí vlastní krví!

25. Vesna Hood
Tuhle sexy servírku nejlíp dostanete do postele, když ji zachráníte před bandičkou násilníků. Zkrátka zaklínačův oblíbený tah.
Ovšem pozor! Člověk si s ní musí dát rande u mlýna, kam je třeba přijít čas. Tuto scénku pak doprovází celkem vtipné in-game video.

26. Bílá Rayla
Tuhle neohroženou válečnici si možná ještě pamatujete z románu, kde statečně bojovala proti Nilfgaardu. Nesnáší elfy, což je přesně věc, která nejvíce ovlivní její pozdější osud.

 

Právě se děje

Další zprávy