Virtuální sexbomba: Trish

Jiří Škrampal
21. 2. 2008 0:00
Tak sexy, že rozpláče i démona.
Foto: Hratelně.cz

Když na scénu v roce 2001 vtrhl profesionální lovec démonů Dante se svojí agenturou Devil May Cry, jeho první zákaznicí se stala super sexy blondýna, která chtěla dodat svému pekelnému problému na důležitosti tím, že vzala Danteho meč a přišpendlila ho s ním ke zdi jako motýla špendlíkem.

Zrodila se tak další herní ikona, která slávy poprsí Lary sice nedosáhla (jeho velikosti však ano), nicméně do paměti všech démonobijců se zapsala výrazně. Svůj comeback zažila v netradiční roli v nejnovějším pokračování Devil May Cry, kdy zajíce Nera přivede jako ostřílená Trish nejednou do rozpaků, viz článek sexy Gloria.

Svojí roli měla Trish i v Devil May Cry 2. Nijak se sice nedotkla příběhové linky, dala se ale odemknout jako tajný charakter (což bylo pekelně těžké), ohánějící se monstrózně velkým mečem Sparda. Svojí roličky se dočkala i v plošinovce Viewtiful Joe a jejím handheldovém bratranci Viewtiful Joe: Red Hot Rumble. Když se Devil May Cry objevilo jako anime, nemohla Trish samozřejmě chybět po boku Danteho ani tam.

Trish, která se neuvěřitelně podobá Danteho matce Evě, je ve skutečnosti dílem krále démonů Munduse. Díky svému démonickému původu disponuje mimo jiné nadlidskou silou, a kdybyste chtěli změřit napětí, které proudí jejím tělem, strhla by vám voltmetr. Účel jejího stvoření byl vylákat Danteho na tajemný ostrov, kde by ho mohly Mundusovy zrůdy v klidu zlikvidovat.

Jak už to ale bývá, naplnily Trish sympatie k mladému zabijákovi a tak se ve finále postavila na jeho stranu a pomohla mu porazit svého stvořitele. Na úplném konci potom s Dantem přejmenují svojí kancelář na Devil Never Cry a stanou se obchodními partnery. Nebo snad něco víc?

 

Právě se děje

Další zprávy