Virtuální sexbomba: Sarah Morrison

David Urbánek
6. 7. 2008 0:00
Do nitra odhalené krasavice.
Foto: Hratelně.cz

Když minulý rok předvedl Playboy další ze svých svlečených virtuálních hrdinek (galerie zde), jedna mezi nimi jednoznačně vyčnívala svojí krásou. Sarah Morrison, hrdinka a cover girl MMO hry Tabula Rasa (recenze zde), se nebála ukázat opravdu vše (viz přiložené obrázky). Akočliv jsme se ale mohli tak na její vnady podívat poměrně detailně, přesto byl příběh téhle zrzavé kočky dlouho obestřen tajemstvím. Hra ještě nebyla v prodeji a Sarah už se vesele promenádovala v trailerech (zhlédnout můžete zde) a zdobila lákavé plakáty, přesto o její historii nikde ani slovo.

Autoři tak nakonec zareagovali na úpění fanoušků, kterým zvědavost nedávala spát, a vydali příběh, jež hrdinku podstatně přiblížil.

Sarah pocházela z typické americké rodiny na předměstí Austinu v Texasu. Otec inženýr, matka žena v domácnosti a tři mladší bratři. První tragédie postihla rodinu, když maminka zemřela na mozkový nádor. To bylo tehdy Sarah 12 let. Otec se pokoušel postarat o rodinu sám, ale byl to mnohdy problém. Sarah byla typické dítě z divokých vajec. Neustále blbla se svými bratry či později se skupinkou přátel, která se otci příliš nezamlouvala. Zrzka tak byla nucena často z domova nepozorovaně utíkat, protože by jí táta ony šílené večírky nepovolil.

Jeden takový večer, kdy se opět tajně chystala jít do letního kina s kamarády, bylo Sarah 19 let. A právě tehdy na planetu poprvé zaútočily Bane. Výsledek zdrcující – všichni, které kdy ve svém životě měla ráda, byli mrtví. Přežila strašlivou náhodou jako jediná.

- KOMPLETNÍ DATABÁZE VIRTUÁLNÍCH KRÁSEK

Sarah se přidala k jednotkám AFS a rozhodla se pomstít. Postupně kousek po kousíčku zahnat Bane pryč a vyhrát celou tu zatracenou válkou. V boji je Sarah zvyklá pracovat spíše sama, tiše a nepozorovaně se dostat do týla nepřítele. Je praktická, odvážná. Lidé ji mají rádi, přesto si málokoho k sobě blíž připustí.
A pokud se jí připletete do cesty, věřte, že seržant Sarah Morrison vám nakope zadek!

 

Právě se děje

Další zprávy