Teaser stránka Kojimy opět víří klidné vody

Josef Kníže
18. 5. 2009 15:02
Odpočítávání a tajemná pětka, co to znamená?
Foto: Hratelně.cz

Nedávno jste měli možnost číst o nové teaser stránce, která představovala tajemný chystaný projekt Kojima Productions. Stránka je zpět a přibylo i několik čerstvých záhad (jako jinak).

Tak ta první a pravděpodobně nejviditelnější změna se týká odpočítávání uprostřed flashové stránky, které dle výpočtů končí 22.května tohoto roku. Pokud se ale budete dívat dále, chvílemi obrazovku protne blesk a je vidět zřetelné "5", případně "S". Že by odhalení Metal Gear Solid 5? Nebo snad Kojimovu klasiku jménem Snatcher?

To se neví, existuje ale několik indícií, které směřují spíše k pokračování legendy MGS. Jak všichni víme, v pátem dílu by měl být hlavní postavou Raiden. A Raidenův motiv jsou hromy a blesky. Obojího je na stránce dostatek.

Dle nejnovějších zpráv ale může ona pětka znamenat pět dalších odpočtů, kterých se na stránce dočkáme, ten úplně poslední pak vychází přesně na 1.června, kdy začíná E3. Náhoda? To nejspíše poznáme až s výstavou. Každopádě už teď víme, že tohle je rekordu hodné oznámení o oznámení o oznámení o oznámení o oznámení. Ostatně nebyl by to Hideo Kojima, kdyby tomu bylo jinak.

 

Právě se děje

Další zprávy