Spustěna nová stránka Zaklínače!

Lukáš Bašta
18. 6. 2007 16:14
Očekávané fantasy RPG má novou homepage.
Foto: Aktuálně.cz

Stránky očekávaného RPG The Witcher, neboli Zaklínač, jsou konečně v provozu (a dokonce i v češtině), o čemž nás informovala tisková zpráva společnosti CD Projekt. Zde je její kompletní znění:

Vaše čekání se konečně vyplatilo. Od dnešního dne je v provozu nová webová stránka "Zaklínače" (přesněji řečeno stránky). Bude nám potěšením, pokud si na vlastní kůži ozkoušíte všechny novinky - a že jich je požehnaně.

První změnou je samozřejmě skutečnost, že nyní máme stránky dvě: flashovou, sloužící k prezentaci hry, a 'komunitní', která je připravena pro vás - hráče. Doufáme, že se tato komunitní stránka brzy stane hlavním centrem pro fanoušky Zaklínače z celého světa. Můžeme vás ujistit, že se tam bude dít spousta zajímavých věcí. Komunitní část stránek bude spuštěna dnes po šesté hodině.

Ode dneška zde také najdete spoustu nového zajímavého materiálu, takže se na naše stránky nezapomeňte čas od času dívat, abyste zůstali v obraze.

Zaklínač bude v prodeji v kompletní profesionální české verzi od září za skvělou cenu 999,- Kč / 1299,- Sk. Více informací na TheWitcher.com.

 

Právě se děje

Další zprávy