RPG Pán Prstenů zrušeno?

Martin Havlíček
5. 1. 2007 15:06
Portál 1UP šokoval herní svět, když přinesl nepotvrzenou zprávu o zrušení projektu Lord of the Rings: The White Council.
Foto: EA Games

Zdroj, který si z pochopitelných důvodů přál zůstat v anonymitě, prozradil redaktorům 1UP informaci, že vývoj chystané hry Lord of the Rings: The White Council byl zastaven. Portál 1UP patří mezi ty nejdůvěryhodnější, takže můžeme tuto spekulaci přinejmenším brát v potaz. Mnohem pravděpodobnější se pak fáma jeví po rekapitulaci veškerých zpráv a dosud vydaných informací o této hře. Po ohlášení se o titulu prakticky nemluvilo a vedle několika artworků a velmi obecných informací nemáme takřka nic, oč bychom se mohli opřít.

RPG bylo oznámeno v červenci a podle všeho se mělo jednat - v rámci licence - o skutečně unikátní počin. Děj odehrávající se sto let před Válkou o Prsten se měl točit kolem tzv. Bílé rady, avšak namísto pevného svazku s příběhem, který je pro všechny hry s puncem Pána Prstenů typický, bychom se bývali dočkali svobodnějšího pojetí. Jinými slovy - byl by to takový Gothic po tolkienovsku.

 

Právě se děje

Další zprávy