Rozsáhlá galerie nejkrásnější rusovlásky mezi hrdinkami

Karel Kreml
29. 3. 2009 17:22
Další z dílů našeho rozsáhlého seriálu Virtuální sexbomby
Foto: Hratelně.cz

Vymodelované bříško a hedvábně bílé spodní prádlo není jediné, čím dokáže hlavní hrdinka Nariko, známá z postarší Heavenly Sword, zaujmout. Rovněž je to její pohnutý život plný boje, pomsty a nenávisti.

Podle pradávného proroctví měl na svět přijít muž, který by chránil klan opatrující Nebeský meč. Ale co čert nechtěl, namísto kluka se jednoho dne z maminčina bříška vyklubala červenovlasá Nariko (ano, při aktuální délce Naričiných vlasů se nenabízí jiná myšlenka, než že se alespoň s deseti centimetry červeného již narodila, jak nakonec i dokazuje video, o němž je řeč níže), která se tak stala jakýmsi nechtěným dítětem tamější společnosti.

Dále čtěte:
Speciál: Virutální sexbomby

Kvůli své pýše se celý rod dostal do problémů, včetně Naričina otce Shena. A protože se sličná Nariko nechce zachovat stejně nevraživě jako před časem ostatní k ní, navzdory všemu podnikne dobrodružnou a nebezpečnou pouť za záchranou celého rodu a Nebeského meče.

Více k příběhu se můžete také dozvědět z krátké animované minisérie, která tvořila prequel ke hře. Video všech pěti epizod je níže, ale pokud je vám děj hry celkem ukradený a chcete se jen potěšit pohledem na Nariko ve stylizované podobě, stačí přeskočit cca na začátek 9. minuty.


Třiadvacetiletá rudovláska Nariko je mladá a talentovaná válečnice. Díky svým mrštným pohybům, kvůli kterým jí je častokrát nechtěně vidět pod negližé, dokáže udělat opravdovou paseku. K tomu jí slouží dvojice šavlí. Těmi dokáže bojovat na blízko, stejně efektivně však dokáže zasáhnout protivníky několik metrů daleko. Nemluvě o možnostech využití samotného Nebeského meče, kterým v průběhu hry rovněž disponuje.

Nariko ovšem není jediná, kdo se o záchranu rodu pokouší. Jednou za čas ji rovněž vypomůže její adoptovaná sestra Kai, jejíž specializací není sekání nepřátelských hlav, jako to s oblibou dělá její starší sestra, ale lstivě používá svou smrtící kuši. Věřte nevěřte, i ta je velmi efektivní.

O tom, zda se svůdné Nariko podaří zachránit svůj rod, se přesvědčte sami, tedy pokud jste tak ještě neučinili. A pokud se vám zrovna teď nechce vytahovat nabroušené šavle, omrkněte Naričinu galerii. I to stojí za to.

 

Právě se děje

Další zprávy