Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Nový Samsung Galaxy S4: Zjistěte, co všechno umí!

Komerční sdělení
26. 4. 2013 8:57
Foto: Komerční sdělení

Před dvěma dny začal Samsung svou novinku prodávat po celém světě včetně Česka. Jako první na světě je vybaven Full HD Super AMOLED displejem, který zaručuje jedinečnou kvalitu zobrazení. Zájem o S4 je obrovský.

Zábava, to je slovo, na které nový S4 klade největší důraz. Uživatelé mají na telefon čím dál větší požadavky, ale nikoli na úkor snadnosti používání. Technické parametry jsou už u všech smartphonů skvělé, a tak je třeba nabídnout něco víc.

Galaxy S4 chce usnadnit každodenní život a udělat ho zábavnějším. Tomu odpovídají třeba možnosti práce s fotkami a videi či bezdrátové propojení více S4 navzájem. Přátelé spolu mohou hrát hry a sdílet jakékoli soubory. Získají i skvělý soundsystem na party. Spojí-li se několik S4 dohromady, vznikne jedinečná zvuková aparatura.

Foto: Komerční sdělení

S funkcí oboustranné snímání můžete používat přední i zadní kameru najednou. O přirozené prolnutí obou fotografií se při fotografování postará jeden z mnoha efektů.

Galaxy S4 rozpozná Vaši tvář, hlas a také pohyby, k aktivaci obrazovky již nebudete potřebovat doteky prstů. Inteligentní posouvání umožní procházet prohlížeč nebo emaily nahoru a dolů bez jediného dotyku displeje.

Samsung pustil novinku na trh spolu s exkluzivní edicí závodní hry Need for Speed Most Wanted. Hru lze jednoduše stáhnout přes službu Samsung Games. Požitek ze hry Vám ještě více zpříjemní herní Game Pad, který si budete moci dokoupit.

Galaxy S4 je se svým majitelem doslova propojen. Sledujete video? Pokud vaše oči upoutá něco jiného, přehrávání se zastaví, abyste o nic nepřišli. Spustí se ve chvíli, kdy znovu pohlédnete na displej.

Novinka se stará i o vaše zdraví. Pomáhá vést sportovní trénink, hlídat denní příjem i váhu. Pro větší pohodlí uživatele, pomocí senzorů, automaticky upravuje nastavení displeje i hlasitosti tak, aby byly oči i uši maximálně šetřeny. To vše a ještě mnohem více zvládne program S Health společně s doporučeným příslušenstvím.

Kde SAMSUNG GALAXY S4 pořídit?

Nový Galaxy S4 zakoupíte v některé z 11 prodejen Mobil Pohotovost nebo v e-shopu na www.mp.cz

Navíc, prodáte-li zde současně svůj stávající telefon, dostanete se s Galaxy S4 na velmi atraktivní cenu.

Foto: Komerční sdělení

 

Právě se děje

Další zprávy