Kdo porazí World of Warcraft? Nový Starcraft!

Radek Pergl
5. 5. 2007 15:52
Podle velmi důvěryhodných zdrojů bude pokračování legendárního Starcraftu online!
Foto: Hratelně.cz

Warcraft, Diablo a Starcraft. Tři nejúspěšnější a nejoblíbenější herní série, kterým i dnes holduje obrovské množství hráčů (v případě World of Warcraft něco přes osm milionů). Ačkoliv si dává společnost Blizzard s vývojem jejich pokračování na čas, bylo celkem logické, že se jej jednoho dne dočkají. Ten den se pomalu blíží...

Vypadá to, že se mohou začít radovat fanoušci Starcraftu, o jehož druhém díle se poslední dobou mluvilo celkem hodně. Předpokládalo se, že půjde o strategii nebo nějakou variaci na MMO a právě druhou z možností potvrdil velmi seriózní zdroj časopisu CVG. Podle něj se o novém dobrodružství z populárního sci-fi univerza dozvíme již 19. května, kdy proběhne oficiální odhalení na Blizzardí akci v Jižní Koreji.

Je však otázkou, jestli hráčské peněženky utáhnou World of Warcraft a nový Starcraft zároveň. Také si můžeme zaspekulovat, zdali nebude mít hra něco společného s velmi dlouho očekávaným a nakonec zrušeným akčním titulem pro konzole, StarCraft: Ghost. Na odpovědi si tak budeme muset počkat ještě několik málo dní.

 

Právě se děje

Další zprávy