Hardwarium: LG Nexus, Nokia Lumia Atlas a masážní myš

Hardwarium: LG Nexus, Nokia Lumia Atlas a masážní myš
Samsung Galaxy Music - oficiálně oznámen Společnost Samsung oficiálně oznámila chytrý telefon Galaxy Music běžící s operačním systémem Android 4.0.  Spolu s tímto telefonem přijde na trh i verze Galaxy Music Duos s podporou dvou SIM karet. Oba telefony budou totožné specifikace. Tří palcový displej s rozlišením 240 x 320 obrazových bodů. Pohánět je bude zatím nespecifikovaný jednojádrový procesor běžící s taktem 850 MHz. Velikost operační paměti RAM 512 MB. Kapacita vnitřní paměti 4 GB s možností rozšíření paměťovými kartami microSD. Kapacita akumulátoru je 1 300 mAh. Rozměry telefonu jsou 110,1 × 59 × 12,3 milimetrů. Hmotnost 106,9 gramu. Na trh by se měl telefon dostat do konce tohoto roku.
Nokia Lumia „Atlas“ - pro operátora Verizon Neoficiální obrázek nové Nokie Lumia „Atlas“ připravované pro amerického operátora Verizon zaslal serveru GSMARENA.COM čtenář s twitter účtem @evleaks. Telefon se velmi podobá modelu Lumia 820 a tak se dá očekávat velmi podobná technická specifikace.
Alcatel One Touch View - S Windows Phone 7.8 Neoficiální informace o novém telefonu One Touch View společnosti Alcatel zveřejnil ruský server hi-tech.mail.ru. Dle informací bude mít telefon 4 palcový displej s rozlišením 480 x 800 obrazových bodů, fotoaparát s rozlišením 5 megapixelu. Poháněn bude jednojádrovým procesorem Scorpion taktovaném na 1 GHz a grafickým procesorem Adreno 200. Velikost operační paměti RAM je 512 MB. Prodej telefonu by měl být v Rusku zahájen na konci roku za cenu pohybující se kolem 260 amerických dolarů.
ViewSonic TD2220 - dotykový displej Dotykový displej  TD2220 s uhlopříčkou 21,5 palce představila společnost ViewSonic. Displej má rozlišení  1920 x 1080 obrazových bodů a je vybaven odolným povrchem proti poškrábání. Z rozhraní monitor disponuje HDMI, D-Sub, DVI. Očekávána startovací cena monitoru je 329 amerických dolarů.
Foto: GSMARENA.COM
10. 10. 2012 9:11

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy