Fallout 3: Survival Edition

Josef Kníže
9. 6. 2008 12:32
Bethesda oznámila ,,balíček přežití."

Nestačí vám ocelově zbarvená krabice sběratelské edice Fallout 3? Chcete sáhnout po nečem víc hardcore? Pak byste se měli začít zajímat o Fallout 3: Survival Edition. Bethesda oznámila příchod další edice před několika dny a taktéž potvrdila, že bude obsahovat vše, co sběratelská edice a navíc se bude moci pochlubit replikou zápěstnýho přístroje Pip-Boy 3000, jež nosí hlavní postava ve hře. A bude vás to stát pouze $119.99.

Repliku si bohužel nemůžete na ruku opravdu nasadit, funguje pouze jako digitální hodiny, které se budou vyjímat na vašem pracovním stole. Pokud je však chcete, musíte si pro ně dojít na Amazon, jelikož je Survival Edition nabízena exkluzivně přes tento online portál.

Měli byste si to ale předobjednat rychle. Dle slov producenta Bethesdy Peta Hinese se Survival edice prodává velice poskvornu. ,,Chtěli jsme, aby edice opravdu exkluzivní pro ty, kteří si ji koupí," řekl Hines. ,,Takže jakmile budou vyprodané....a to bude rychle....tak už další várky neplánujeme."

Survival bude obsahovat repliku přístřoje Pip-Boy 3000, jeho malou figurku, knížečku s artworky, DVD s pořadem o vývoji hry a samozřejmě ,,ocelový" kufřík, do kterého to vše, včetně hry samotné, uložíte.

Fallout 3 má vyjít pro PC, Xbox360 a PS3 28. listopadu 2008. Pro více informací o hře si přečtěte naše preview

 

Právě se děje

Další zprávy