Duke Nukem Forever a nová hra od 3D Realms

Lukáš Bašta
19. 6. 2007 0:25
Internet zaplavil Duke a Earth No More!
Foto: Hratelně.cz

Po několika malinkatých modelech ze hry na GamaSutra.com, se prý v posledním vydání časopisu GameInformer objevil další obrázek z Duke Nukem Foverer. Bohužel, kvalita scanů na internetu je velmi nevalná a tak můžeme, stejně jako všichni ostatní hráči, jen spekulovat, co je na něm vlastně vidět. Někdo tam spatří trochu krve, pár blesků, ošklivou šachtu a možná gravitační portály ála Prey. Já bych řekl, že je tam nějaké mimozemské stvoření, které zrovna někoho sežralo. Co myslíte vy? Ať tak, či onak, jedno musíme chlapíkům z 3D Realms přiznat, poslední dobou se jim daří očekávání kolem Duke Nukem Forever nakopnout znovu.

Aktualizováno
Obrázek je prý součástí mnohem většího odhalení nové hry Earth No More, což je jedno z plánovaných a avizovaných oznámení. Earth No More bude akční střílečkou s prvky hororu, která se inspiruje v řadě filmů (Vetřelec, Věc, 28 dní poté, Invaze lupičů těl) a je momentálně vyvíjena studiem Recoil Games. To založil Samuli Syvahuoko, odpadlík z Remedy, jenž pomáhal například s tvorbou Max Payne.

Hra by měla vyjít v roce 2009 na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Bude nabízet prvky týmové akce, takže nepůjde jen o jednoho osamělého hrdinu, který by se nepřátelům postavil sám, spolupracovat budou ostatně i oni. Autoři prý tvoří každou zbraň tak, aby měla nějaké to skupinové využití. Jedna z nich je tzv. Linker, tedy něco na způsob paprskometů z Krotitelů duchů.

 

Právě se děje

Další zprávy