Další politicky nekorektní ukázka z filmu Postal!

Lukáš Bašta
11. 4. 2007 15:02
Trailer z filmu Postal je plný mrtvých dětí, obcujících tlustých žen a letadel narážejících do mrakodrapů. Je to vtipné?

Již jsme vás informovali o tom, že slavný německý prznitel filmového plátna Uwe Boll natáčí adaptaci brutální hry Postal. Dnes tu máme další trailer, který ukazuje z "mistrova" díla zase o něco více. Na serveru YouTube tak můžete vidět tajnou, zatím věkově nezařazenou ukázku, která se snaží dělat srandu snad ze všeho, co spoustě lidí jistě vtipné nepřijde. Trapně smyšlené komentáře, všudypřítomná snaha parodovat, když do velkolepé hudby můžete sledovat švédskou trojku s obézní ženou ve zpomalovače, prostřelení genitálií, zabíjení malých dětí a nakonec umývače oken na World Trade Center, zrovna když do něj narazí jedno z letadel.



Trey Parker a Matt Stone (autoři South Parku) by z toho jistě dokázali vytřískat alespoň trochu humoru, ostatně něco podobného se jim podařilo například v ukázkách na Team America. Nicméně Uwe Boll dává jasně najevo, že nemá ani na jednoho z nich a je pyšný na své portfólio s filmy jako Alone in the Dark nebo BloodRayne. Ostatně posuďte sami, máte jedinečnou příležitost. Pokud chcete vidět scénku s letadlem celou, klikněte sem.

Nevíte, o co v Postal jde? Inu zápletka je velmi prostá. Poštovní úředník jménem Dude se jednoho rána probudí a rozhodne se vystřílet (a pomočit) celé svoje město Paradise, přičemž se mu do cesty připlete spousta zajímavých postav. Hru Postal vyrobilo studio Running with Scissors jako velmi ostrou satiru plnou brutality a hodně drsného humoru, která však mezi hráči měla docela úspěch, díky čemuž se nyní pracuje i na třetím díle pro platformy Xbox 360 a PC s datem vydání na rok 2008.

 

Právě se děje

Další zprávy