Chcete trailer na Gran Theft Auto IV?

Lukáš Bašta
4. 3. 2007 21:46
Pak pro vás máme nové informace ohledně prvních záběrů z tohoto očekávaného titulu.

O Gran Theft Auto IV se mluví už hodně dlouho, přičemž do dnešních dní se neobjevil ani jeden obrázek nebo video zachycující byť jen malinkatý kousíček ze hry. Podezřelé je to ještě více, protože hra samotná má datum vydání stanoveno na 17. října 2007 pro Xbox 360 a PlayStation 3 zároveň. No co, asi jde o nějaký nový trend ukazovat něco z her jen s několikaměsíčním předstihem a několikaleté hypování je asi tatam.

Každopádně Rockstar Games vypustili zprávu, že první video z GTAIV se na internetu objeví 29. března. Jistě není pochyb, že se po něm všichni hráči utlučou, jelikož můžeme bez ostychu tvrdit, že jde o nejočekávanější titul tohoto roku a to, že jsme neviděli ze hry samotné ještě nic, a že vlastně ani nic nevíme, roztáčí naši představivost a očekávání do nejvyšších otáček.

To jediné, co tedy zatím víme, je podpora nového enginu RAGE (Rockstar Advanced Game Engine), který jsme mohli vidět například v Table Tennis. Další věci jsou pak jen čiré spekulace - třeba údajným místem konání čtvrtého dílu by mělo být Carcer City (odehrával se v něm Manhunt a leží kousek od Liberty City). Snad nám tedy avizovaný trailer řekne více.

 

Právě se děje

Další zprávy