Captain Binary

Martin Havlíček
4. 3. 2007 13:55
Mimozemský útok na planetu zemi tentokrát z pohledu člověka-superhrdiny.
Foto: Twinn Bottles

Planetu Zemi napadli vetřelci a jsou přesně takoví, jaké je vylíčily první sci-fi romány: zelení s tykadélky a ozbrojeni laserovými pistolkami. Už ta výzbroj napovídá, že nemají zrovna přátelské úmysly a je tomu skutečně tak - mimozemšťané naši planetu napadli.

A tak i profesor Binary - obyčejně trávící všechen svůj čas ve výzkumné laboratoři - opouští bezpečí svého "kutlochu" a vydává se vetřelcům vysvětlit, proč si měli k invazi vybrat jinou planetu. Vyjednávací pomůckou je mu revolver a nevyčerpatelný zásobník nábojů.

Tato klasická plošinovka by se skoro dala chápat jako legendární Alien Hominid naruby. Tento, dnes již klasický kousek, totiž připomíná nejen svým grafickým pojetím a designem, ale také hratelností a obtížností, která je už od samého začátku nastavena na vysoké úrovní.

Celé to "hraní" spočívá v průchodu městem a likvidaci nepřátel, jejichž přísun prakticky nikdy neustane. Postupem získáváte stále nové a nové zbraně, což ale vyvažují útoky stále silnějších nepřátel. Na konci každého levelu vás čeká obtížný boss.

Hra původem z Polska patří rozhodně do zlatého fondu freeware scény a každý správný milovník 2D plošinovek by ji neměl minout.

Hodnocení: 88%
STAHUJTE ZDE (42 MB)

 

Právě se děje

Další zprávy