Call of Duty: World at War odhaleno!

Josef Kníže
9. 6. 2008 15:46
Další díl populární válečné série na dohled.
Foto: Hratelně.cz

Je zřejmé, že nedávné ohlášení nového dílu Call of Duty nikoho nepřekvapilo. Proč by také, když nejnovější moderní díl prodal omračující počet kusů a stále patří mezi nejlépe se prodávající hru posledních let? Activision však veškeré informace drželo pod pokličkou.

Nyní se oficiálním anglickém Xbox časopise potvrzuje několik spekulací a starších informací. Páté pokračování CoD vyvíjí studio Treyarch, zodpovědné za Call of Duty 3. Taktéž bylo potvrzeno, že se ve hře vrhnete hluboko za nepřátelské linie v bitvě o Pacifik. I těm pomalejším tak už zajisté došlo, že se opět vracíme do druhé světové války.

Dle článku se Treyarch snaží prozkoumat a převést do hry ty nejtemnější zákoutí druhé světové války, čímž dává novému dílu téměř hororovou příchuť. Hra bude mnohem temnější, strašidelnější a možná návrat na bojiště druhé světové války přecejen nebyl takový špatný nápad. Postaví se nám nepřátelé schovaní ve stromech, plížící se vysokou trávou a především týmově přemýšlející hloučky.

Poprvé za celou sérii se ve hře objeví co-op až pro 4 hráče. Projití temným bojištěm tak může být s kamarádem ještě více strhující. Multiplayer by pak měl nabídnout nová týmová vylepšení, ovladatelná vozidla a mnoho dalšího.

Call of Duty: World at War pak má být skutečně multiplatformní. Můžeme jej tedy očekávat na všech myslitelných platformách od konzolí až po handheldy. Více informací již brzy.

 

Právě se děje

Další zprávy