ArmA II - Videorozhovor

Petr Ciesarík
26. 8. 2008 18:49
Ivan Buchta nám toho o novém ArmA pověděl opravdu hodně!
Foto: Hratelně.cz

SPECIÁL: Games Convention 08


Na letošním Games Convention v Lipsku nechyběl ani stánek českých IDEA Games, kteří zde kromě traileru na jejich chystanou strategii Carrier Command ukazovali taktéž Armed Assault II (ArmA II). Tvůrci z Bohemia Interactive byli dokonce velice ochotní a povolili nám natočit si i nějaké ty záběry z hraní. Z původně nevinné nahrávky se vyklubal až 35-ti minutový spot, v němž nám Ivan Buchta (hlavní designér) ukázal Armu II v plné kráse, přičemž si našel čas hraní okomentovat a zároveň odpovídat na naše dotazy, které jsme na něho s kolegou Lukášem Baštou chrlili.


Další naše videa z Games Convention 08:

Videorozhovor o ArmA II - 2. část

Sestřih toho nejzajímavějšího z výstavy!

Sexy hostesky - FOTO i VIDEO

Gameplay záběry z LOTR: Conquest


V první části se tak podíváme se speciální jednotkou do městečka, kde se např. podíváme, jak dobře je na tom umělá inteligence jednotek. Dále nám pak Ivan Buchta něco pověděl o základních principech hry, civilistech ve hře, délce kampaně a také nám řekl o rozdílech mezi PC a Xbox 360 verzí. Druhá část rozhovoru bude zveřejněna v následujících dnech.

P.S.: Za mírně nedostatečnou kvalitu zvuku se omlouváme. Na případný rozhovor jsme nebyli vůbec připraveni, což znamená, že žádný použitelný mikrofon jsme u sebe neměli. A také děkuji L. Baštovi za dodání lepší zvukové stopy ;)



 

Právě se děje

Další zprávy