Příjemné bydlení se dá vymyslet i s málem. Na proměnu garsonky stačilo 65 tisíc korun

Příjemné bydlení se dá vymyslet i s málem. Na proměnu garsonky stačilo 65 tisíc korun
Holobyt v novostavbě a maximální rozpočet 65 tisíc korun. Kristýna Sirová a Barbora Císařová (Kudelová) ze studia Holky rády architekturu dostaly od svého kamaráda za úkol zútulnit garsoniéru v právě dokončené novostavbě na brněnské Bratislavské ulici.
Vzhledem k tomu, že v bytě nebyl žádný dřevěný prvek, rozhodly se, že ho do interiéru dostanou alespoň v podobě jídelního stolu.
"Závěsy prostor definují a zároveň mu dávají více možností v jeho užívání. Skryje se za ně postel i stojan s oblečením, večer je zatáhnete a vytvoříte soukromí," vysvětlují architektky.
Aby studio ušetřilo na nábytku, sáhlo po vybavení z Ikey. "Obchod dokáže být přívětivý k peněžence. Některé výrobky jsou skvělé a rády je opakovaně používáme. V tomto případě jsme sáhly po sedačce, posteli, koberci, regálech a stojanech na oblečení a světlech," líčí s tím, že za vybavení zaplatily celkem 11 313 korun.
Foto: Aktuálně.cz/Barbora Císařová (Kudelová), Tomáš Slavík
Magdaléna Medková Magdaléna Medková
23. 1. 2024 7:00
Holobyt v novostavbě a maximální rozpočet 65 tisíc korun. Kristýna Sirová a Barbora Císařová (Kudelová) ze studia Holky rády architekturu dostaly od svého kamaráda za úkol zútulnit garsoniéru v právě dokončené novostavbě na brněnské Bratislavské ulici. Z 1+kk měly vykouzlit startovací byt, kde se budou všichni cítit příjemně. Podívejte se, jak se s tím popasovaly.
 

Právě se děje

Další zprávy