Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Luxusní byty v Praze blízko centra. Víme, kde vybírat…

Central Group
16. 11. 2016 14:31
Moderní dynamicky se rozvíjející lokalita v centru dění a stanice metra jen pár kroků od domu. To jsou hlavní výhody, které čekají na nové obyvatele Rezidence Libeňské terasy. Tento projekt společnosti CENTRAL GROUP nabízí zájemcům 103 nadstandardních zcela dokončených nových bytů v Praze připravených okamžitě k nastěhování. V prodeji jsou od poloviny října.
Foto: Central Group

Projekt nabízí bydlení v dosahu ruchu velkoměsta, zároveň ale jen pár kroků od nově vznikající mariny nebo Libeňského zámečku, v originálně řešeném bytovém domě s kaskádovitě ustupujícími horními patry a krásně upraveným okolím včetně nového dětského hřiště.

K dispozici jsou jak účelně řešené byty vhodné například pro mladé lidi nebo pro investory k budoucímu pronájmu, tak i větší byty až po dispozice 4+kk, ideální pro nadstandardní rodinné bydlení. Především čtyřpokojové byty nabízejí velkorysé rozměry a krásné střešní terasy.

Foto: Central Group

Nové byty v Praze přímo na metru

Rezidence Libeňské terasy se nachází podél ulice Vojenova. Ze stanice metra Palmovka, která je od objektu jen pár kroků, trvá cesta do centra Prahy pouhých osm minut. K hlavním výhodám lokality v atraktivní pražské čtvrti patří rozvinutá infrastruktura a kompletní občanská vybavenost. Restaurace, obchody a služby, velký hypermarket, pošta, zdravotnická zařízení, mateřské i základní školy a bohaté možnosti kulturního vyžití, to vše budou mít obyvatelé Rezidence Libeňské terasy v pěším dosahu.

K aktivní relaxaci vybízí blízkost Vltavy a jejího okolí, golfového areálu, několika sportovních center i oblíbené stezky pro běžce i cyklisty podél řeky. Dynamický rozvoj a nově vznikající administrativní a obchodní centra navíc pozvedají prestiž celé čtvrti a způsobují růst hodnoty tamních nemovitostí.

Foto: Central Group

Luxusní provedení v základní ceně

Projekt Rezidence Libeňské terasy je navržen v luxusním standardu provedení, který navíc zahrnuje například velká hliníková francouzská okna, díky nimž budou byty plné denního světla. Většina bytů má navrženy oblíbené zimní zahrady. Samozřejmostí jsou dřevěné třívrstvé podlahy ve všech obytných místnostech nebo videotelefon a zabezpečovací zařízení. Bezpečnost bytů v přízemí zvyšují také kovové předokenní žaluzie. K dispozici je dostatek parkovacích stání v podzemí.

Video: Central Group

Ceny bytů za metr čtvereční se pohybuje od 58.000 korun. K nákupu lze samozřejmě využít nyní aktuálně rekordně levné hypotéky. Ceny hypotečních úvěrů jsou totiž nyní na dně. V průměru se pohybují kolem 1,82 procenta, ale hypotéku lze získat i levněji. CENTRAL GROUP například garantuje všem klientům maximální sazbu 1,59 procenta. Podle finančních expertů ale už hypotéky levnější nebudou a tak je na nákup nemovitosti nejvyšší čas.

 

Právě se děje

Další zprávy