Trenér Manchesteru United dostal elektromobil Chevrolet

Tomáš Rybecký
3. 1. 2013 15:26
Sir Alex Ferguson se stal majitelem elektrického Chevroletu Volt
Foto: Chevrolet

Partnerství Manchesteru United a Chevroletu nezahrnuje jen dopravu fanoušků a aktivity přibližující tým jeho příznivcům. Nejnověji se dotklo i samotného trenéra týmu, sira Alexe Fergusona, který před vánocemi dostal nový elektromobil Chevrolet Volt.

Volt dokáže ujet až 80 kilometrů bez potřeby benzinu i tvorby emisí a prakticky nehlučně. Když začne pracovat generátor, dojezd se prodlouží o dalších 500 kilometrů. Chevrolet Volt se prodává na největších evropských automobilových trzích a získal kromě jiných ocenění i European Car of the Year 2012 a EcoBest 2011.

„Myslím si, že Volt je absolutně fenomenální. Mám přítele v USA, který s ním stále jezdí, a tak když jsem měl tu možnost, řekl jsem - ano, vyzkouším ho, protože je to skutečné auto budoucnosti. Jsem s ním velmi spokojený," řekl Ferguson.

Chevrolet je v současnosti oficiálním automobilovým partnerem Manchesteru United a stane se sponzorem na dresech klubu od sezóny 2014/2015. Mnoho hráčů a jiných zaměstnanců klubu převezme Chevrolety jako součást smlouvy mezi klubem a General Motors.

 

Právě se děje

Další zprávy