Rolls-Royce prodává kufry za cenu Superbu. Než je vyrobil, ptal se portýrů, jaká zavazadla rádi nosí

Rolls-Royce prodává kufry za cenu Superbu. Než je vyrobil, ptal se portýrů, jaká zavazadla rádi nosí
Detail kolečka kufru. Je vidět, že si výrobce dal záležet na každé maličkosti. Luxus zavazadla zvýrazňuje kovový oblouček. Samozřejmě nechybí ani logo. Automobilka neuvádí, zda logo zůstává pevně na místě tak, aby byl vždy nápis RR čitelný, podobně jako je to u jedoucího Rolls-Royce.
Zákazník může volit mezi dvoubarevným a jednobarevným provedením kufrů. Prošívání na těle zavazadla odpovídá svou barvou laku karoserie jeho vozu. Na madle jsou ale stehy neviditelné, aby bylo jeho držení co nejpříjemnější.
Do cestovního kufru se velmi snadno přistupuje. Stačí vyklopit celou vrchní část podobně, jako když otvíráte kapotu vozu. Místo dvanáctiválce je zde ale prostor pro cestovní výbavu.
V setu zavazadel jsou k dispozici také tři tašky Long Weekender. Do nich by se tedy měla vejít výbavička milionáře na víkendovou vyjížďku se svým kupé.
Foto: Rolls-Royce
Jan Markovič Jan Markovič
29. 4. 2016 10:15
Do luxusního auta přece nemůže přijít obyčejné zavazadlo. Automobilka Rolls-Royce proto představila sadu kufrů padnoucích do zavazadelníku kupé Wraith. Než se do jejich výroby pustila, zeptala se prý portýrů z nejluxusnějších hotelů, jaká zavazadla se jim nejlépe nosí. Podle jejich návrhů pak vyrobila dva velké kufry Grand Tourer, tři tašky Long Weekender a obal na oblek Garment Carrier. Šestidílná sada, kterou zaměstnanci britské automobilky vyrábějí v bílých rukavičkách, vyjde v přepočtu na tři čtvrtě milionu korun.
 

Právě se děje

Další zprávy