Nejdražší Škoda Yeti přichází jako Laurin & Klement

Tomáš Rybecký
5. 11. 2012 12:54
Yeti bude nabízen také ve vrcholné verzi Laurin & Klement
Foto: Aktuálně.cz

Vrcholná verze Škody Yeti míří k prodejcům. Špičková výbava s moderními technologiemi se skrývá pod legendárním označením Laurin & Klement. Yeti je tak po Octavii a Superbu již třetím modelem nabízeným s touto výbavou.

Yeti L&K potěší jak příznivce elegance, tak technologií. O první dojem se postarají mimo jiné 17" kola, bi-xenonové světlomety s natáčením do zatáček, skla SunSet s vyšším stupněm tónování či stříbrný střešní nosič.

Komfortnímu interiéru dominují sedadla v černé kůži se stříbrným obšitím a vytlačenými nápisy L&K. Stejnou kůží je potažen také tříramenný multifunkční volant, řadicí páka a ruční brzda. Exkluzivitu modelu připomínají nápisy Laurin & Klement na obložení. Základem výbavy je rádio Bolero a síťový program. Vylepšení se dočkal i navigační systém Columbus, který teď může mimo jiné přijímat signál digitálního rozhlasu.

Zajímavým novým bezpečnostním prvkem modelu Yeti je volitelný systém rozpoznání únavy řidiče. Systém vyhodnocuje styl jízdy a tím i soustředění řidiče. V případě potřeby se na přístrojovém panelu objeví varovný signál. Celá paleta modelů Škoda také mění označení bezpečnostního systému ESP na ESC - Electronic Stability Control.

 

Právě se děje

Další zprávy