Kolínská Toyota v novém. Nabídne i Czech Edition

Tomáš Rybecký
30. 8. 2013 8:00
Toyota představila změny u modelu Aygo
Foto: Toyota

Toyota Aygo, která je jedním z trojčat vyráběných v kolínském závodě TPCA, prošla řadou změn, zejména v oblasti bezpečnosti a komfortu cestujících.

Toyota Aygo bude nově nabízet maximální bezpečnostní výbavu již v základní verzi. To znamená plný počet airbagů (čelní pro řidiče a spolujezdce, boční vpředu a hlavové), upozornění na nezapnutý bezpečnostní pás spolujezdce a stabilizační systémy VSC a TRC. Do základní výbavy přibyly i zadní sedadla dělená 50:50 s uchycením dětské sedačky.

Aygo bude nově k dispozici ve třech výbavových sadách: základní „Aygo", vyšší verze „Power" a akční varianta „Czech Edition". Základní výbava „Aygo" si polepšila o klimatizaci, CD přehrávač s AUX vstupem a dva reproduktory. S cenou 179 900 Kč je tedy nejlevnějším vozem s klimatizací v základní výbavě na českém trhu.

Speciální „Česká Edice" je k dispozici ve třech barvách -modré, bílé a šedé - a vůz dostal i nová 14" kola. V interiéru zákazníci nově naleznou modré čalounění a kožený volant. Aygo Czech Edition začíná na ceně 209 900 Kč.

 

Právě se děje

Další zprávy