Kolik stojí Hyundai i40? Cena začíná u půl milionu

Zbyněk Klíč
14. 10. 2011 11:14
Základní verze kombi Hyundai i40 budou stát 540 a 570 tisíc

Praha - Dvě verze modelu i40 uvádí na český trh automobilka Hyundai. Kromě kombi to bude také sedan, a automobilka již zveřejnila ceny za obě verze.

Základní stupeň výbavy u kombi v českém ceníku figuruje ve dvou verzích za 539 990 korun (1,6 GDI) a 569 990 korun (1,7 CRDI 85 kW). Ceny sedanu jsou o deset tisíc vyšší, první z nich lze ještě snížit o standardní rezervu, přední mlhovky, rádio, ovládání audia na volantu, kožený volant a řadicí páku o čtyřicet tisíc korun, takže se dostane těsně pod hranici půl milionu korun. Výbava všech Hyundai i40 zahrnuje takřka kompletní bezpečností sadu, manuální klimatizaci nebo diodová světla pro denní svícení.

Druhý stupeň výbavy, tzv. Comfort, je o padesát tisíc dražší. Navíc má například vyhřívaná sedadla, jejich elektrické ovládání, bederní opěrku, automatickou klimatizaci, tempomat s omezovačem rychlosti nebo dešťový senzor.

Třetí stupeň Style je o dalších paqdesát tisíc dražší. Odměnou za to je vyhřívání volantu, startovací tlačítko nebo parkovací asistent s obrazem zadní kamery. Nabízí také první možnost koupit zážehový dvoulitrový motor 2,0 GDI.

Nejvyšší stupeň Premium je o dalších padesát tisíc výš a stojí v různých variantách od 710 do 780 tisíc. Zahrnuje například zadní boční airbagy, poloautomatický parkovací systém a vyhřívání předních i zadních sedadel.

 

Právě se děje

Další zprávy