Jezděte jako pán! Tohle je 10 aut, která vypadají draze, ale nejsou

Jezděte jako pán! Tohle je 10 aut, která vypadají draze, ale nejsou
Ani po spojení Jeepu s Fiatem nepřišel Grand Cherokee o nálepku americké ikony. Jde o výjimečné SUV, které na silnici nepřehlédnete. Působí tak nějak sympatičtěji a také více individualisticky než BMW X5 nebo Mercedes-Benz GLE. V porovnání s nimi je navíc dostupnější, startuje na částce 1 279 600 Kč a překvapuje bohatou výbavou.
Nejen auta s cenovkou přes milion působí draze, parádu můžete udělat i s auty do čtvrt milionu. Tohle je například nový Citroën C3, který bude stát pravděpodobně 230 000 korun. V duchu své značky bude možné volit různé kombinace barev i doplňků, abyste měli minimální šanci potkat na silnici úplně stejné auto.
Z aut nižší střední třídy vybíráme podle nás hodnotně působící vůz na pohled, který není vedle všudypřítomné Škody Octavia nebo Volkswagenu Golf Variant tak okoukaný. Základní ceny pro Peugeot a Octavii sice začínají stejně, avšak 308 má v základní výbavě na rozdíl od Octavie klimatizaci.
Velmi povedené SUV, kterým Mazda CX-5 bezesporu je, rovněž patří mezi vozy, které působí na pohled hodnotně. Přitom není pravda, že by Mazda byla drahá. Se základní cenou 532 900 Kč je levnější než Honda CR-V nebo Toyota RAV4.
Foto: Lexus
Eva Srpová Eva Srpová
29. 10. 2016 7:13
Ať se tomu bráníme nebo ne, to, čím jezdíme, o nás něco vypovídá. To neznamená, že pokud nemáte do peněženky hluboko, musíte si koupit jedině to nejdražší, co je k mání. Ale funguje to i obráceně - můžete se vozit v autě, které je v porovnání s konkurencí dostupnější, přitom působí luxusněji než to sousedovo. Podívejte se do galerie na deset zajímavých tipů.
 

Právě se děje

Další zprávy