Hyundai Fan Park vzniká na Staroměstském náměstí

Radek Pecák Radek Pecák
5. 6. 2010 0:00
auto

Obrazovka o velikosti 7x5 metrů pro sledování přenosů z fotbalového mistrovství světa v Jihoafrické republice  bude k dispozici fanouškům  na Staroměstském náměstí od 11. června do 11. července 2010.

Automobilka Hyundai, která je jedním z hlavních partnerů mistrovství světa, vybuduje Hyundai Fan Park na Staroměstském náměstí v Praze 1 přímo u sochy Jana Husa. Prostor o velikosti 6000 metrů čtvrtečních bude v provozu od 11. června do 11. července a pojme až dvanáct tisíc fotbalových příznivců.

Každý hrací den začne dvě hodiny před výkopem prvního zápasu speciální show. Na jevišti se budou střídat moderátoři Ondřej Hejma a Martin Dejdar, kteří představí účastníky zápasů a nabídnou rozhovory se známými především fotbalovými a sportovními celebritami.

V rámci programu se představí Apples, Děda Mládek Illegal Band, Jumping Drums, Sunset blvd., Žlutý pes, či zpěvák Kamil Střihavka. Ze zahraničí přijedou například: Jazzmanix z Velké Británie, Bromoysund a Valerenga z Norska, The Shifty Sailors z USA.

Hyundai připravila něco i pro ty, kteří se nechtějí jen dívat na fotbal. K dispozici jim bude Hyundai Football Rodeo, rychlost svého kopu si změří ve speciálním stanu. Automobilka Hyundai vystaví ve Fan Parku své nejnovější modely a některé z nich bude možné přímo na místě vyzkoušet.

Další Hyundai Fan Parky  jsou především v zemích, které na šampionát postoupily. Nejvíce (6) jich vyroste v Německu.

 

Právě se děje

Další zprávy