Foto: Nejlevnější nová auta s pohonem všech kol se dají pořídit za méně než 400 tisíc korun

Foto: Nejlevnější nová auta s pohonem všech kol se dají pořídit za méně než 400 tisíc korun
Desátým nejlevnějším autem s pohonem všech kol je Škoda Yeti. Kompaktní SUV s prakticky variabilním interiérem stojí ve verzi 2.0 TDI/81 kW 4x4 od 522 900 korun.
Na devátém místě se s cenou od 516 900 korun umístil rodinný kombík Seat Leon ST, přesněji jeho verze před faceliftem. Modernizovaný model totiž stejně jako faceliftovaná Octavia už v ceníku nemá motor 1.6 TDI 4x4, takže by se nám do přehledu nedostal. Pokud chcete Leon ST s tímto motorem, máte nejvyšší čas.
Opel Mokka X je modernizované provedení kompaktního SUV Mokka. Prodává se s pohonem předních i všech kol, přičemž nejlevnější varianta 4x4 je s benzinovým turbomotorem 1.4 Turbo/103 kW od 503 900 korun.
Ještě o tři tisíce levněji, tedy od 500 900 korun, se doprodává s tímto motorem Mokka před faceliftem a bez písmene X v názvu.
Foto: Radek Pecák
Ondřej Běhal
10. 12. 2016 8:43
Bláto, námraza, sníh, kluzko - to jsou podmínky, které nastaly na českých silnicích a při nichž se pravidelně zvyšuje poptávka po autech s pohonem všech kol. Zaměřili jsme se na na nové vozy se znakem 4x4 a vybrali deset nejlevnějších. Podívejte se na ně do fotogalerie. Nechybí mezi nimi jedna škodovka, drtivou početní převahu ale má značka Suzuki.

V galerii najdete deset nejlevnějších modelů, většina z nich se dá pořídit s různými motory a výbavami. Připravili jsme tedy také přehled všech 64 verzí nových aut s pohonem všech kol a cenou do 600 tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy