Autobild: Hodnocení kvality vyznělo nejlépe pro Hyundai

Radek Pecák Radek Pecák
10. 8. 2010 0:34
auto

Značka Hyundai se umístila na prvním místě v letošním nezávislém hodnocení kvality „Auto Bild Qualitätsreport 2010", které organizuje přední německý motoristický časopis Auto Bild. Značka Hyundai přitom předčila všechny ostatní výrobce automobilů včetně Toyoty a německých značek.

Foto: Radek Pecák

Hodnocení vychází z důkladné analýzy spolehlivosti, dlouhodobé kvality a spokojenosti zákazníků. Mezi sedm klíčových kritérií, jimž je přikládána stejně velká váha, patří například zpětná vazba od více než 9000 majitelů, záruční podmínky výrobce, informace o svolávacích akcích a údaje ze zpráv německé organizace TÜV sestavené na základě kontrol technického stavu 7,5 milionu vozidel.

Hyundai  v současnosti nabízí Program komplexní péče pro nové modely i20, i30 a ix35.  Program je tvořen pětiletou zárukou bez omezení počtu ujetých kilometrů, pětiletou asistenční službou zdarma a kondičními prohlídkami zdarma po dobu pěti let od zakoupení nového vozu.

Další úspěch zaznamenal model i30 značky Hyundai ve Velké Británii. Byl tam vyhlášen nejspolehlivějším vozem nižší střední třídy v anketě předplatitelů renomovaného průvodce pro spotřebitele „Which?"Tento vůz se pro evropské zákazníky vyrábí v severomoravských Nošovicích.

 

Právě se děje

Další zprávy