Hospoda, která nesmrdí kouřem cigaret

Hospoda, která nesmrdí kouřem cigaret
Už dva měsíce se uvnitř restaurace nesmí kouřit.
Majitel restaurace a penziónu Milan Somol u grilu. V okénku kiosku obsluhuje hosty jeho dcera.
Štamgasti zůstali. ,,Když se člověk rozhoduje, do které hospody půjde, není to jen o kouření. Jde přece taky o to, jaké se kde točí pivo," říká jeden z nich František Krůta.
Kuřáci mají svůj koutek pod slunečníkem hned vedle vchodu do restaurace. Když je teplo a neprší, je to velmi příjemné.
Foto: Ondřej Besperát
1. 6. 2007 0:00

Rakovník - Hodně se o tom mluví, ale nikdo neví, jak na to a co to udělá. Milan Somol, majitel restaurace Bezděkov to risknul. Svoji restauraci vyhlásil od dubna nekuřáckým prostředím. Všichni si to pochvalují. Kdo chce kouřit, sedí venku na zahrádce.

 

Právě se děje

Další zprávy